Produkty

Wybierz z naszego szerokiego portfolio produkty dostosowane do Twoich potrzeb.
Sprawdź ofertę naszych marek Terravita i Bellaria.

Czekolady temperowane

Szeroka gama naszych czekolad o aksamitnej konsystencji zawsze wysokiej i tej samej jakości – zapewnia pełną uniwersalność i powtarzalność zastosowań.

Oferujemy wachlarz czekolad pełnych nut mlecznego, kakaowego, harmonijnego smaku oraz całą paletę czekolad gorzkich, białych i deserowych dla profesjonalistów z branży cukierniczej. Są niezastąpioną bazą i wyjątkowym dodatkiem do wszelkich produktów cukierniczych, deserów oraz dekoracji.

Filtruj
Filtruj według
Wyczyść wszystkie
Kategoria
Czekolady temperowane
Sektor
Cukiernie
Lodziarnie
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Marka
Bellaria
Zastosowanie
Dekoracje
Do wykonywania ozdób z czekolady
Drażerowanie
Do oblewania suszonych owoców, orzechów i bakalii
Masa lodowa
Jako dodatek smakowy do rozpuszczania w masie lodowej
Masy kremowe
Dodatek do mas i kremów na bazie śmietany czy mascarpone, stosowanych do przekładania tortów, ciast i rolad
Musy i ganasze
Składnik musów i ganaszy do nadziewania i przekładania wyrobów cukierniczych
Oblewanie
Do oblewania po wypieku wyrobów cukierniczych i piekarskich
Praliny
Do formowania pralin, batoników i tabliczek z nadzieniami oraz figurek z czekolady
Tabliczki
Do formowania tabliczek i batoników (pełnych i z dodatkami)
Benefity
Bez glutenu w składzie
Nie zawiera glutenu dodanego
Przyjazne dla wegan
Nie zawiera dodanych składników odzwierzęcych
Opakowanie
Karton
Worek
Trwałość
12 mcy
18 mcy
24 mcy
Przechowywanie
12-18°C
Temperowanie
28-29°C
30-32°C
Upłynnienie
45-47°C
45-50°C
Masa kakaowa
min. 25%
min. 32%
min. 34,5%
min. 55%
min. 56%
min. 60%
min. 70%
min. 77%
Zawartość tłuszczu
min. 28%
min. 32%
min. 33%
min. 34%
min. 35%
Płynność
Niska
Umiarkowana
Wysoka
Lepkość
Niska
Umiarkowana
Wysoka
Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
Porównaj produkty